NIEK ERENTS FOTOGRAFIE

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Laat je verrassen door de mogelijkheden die Niek Erents Fotografie te bieden heeft voor een familiefoto, een baby fotoshoot of voor een bruidsreportage.

Team van professionals

Het team van creatieve enthousiastelingen staat te popelen om van jouw moment een prachtige, blijvende herinnering te maken. Laat je fotograferen en maak de herinnering tastbaar door de foto te bestellen op canvas, hout, aluminium of in een mooie fotolijst. Dit kan allemaal in de winkel van Niek Erents Fotografie. Naast het bestellen van fotoproducten, kun je er ook pasfoto’s kunt laten maken, fotolijsten kopen en inspiratie opdoen voor een volgende fotoshoot. Ook beschikt Niek Erents Fotografie over een creatieve fotostudio. Maar liefst 1000 m2, waar elk gewenst decor gebouwd kan worden. Een fotostudio waar iedereen zich een waar fotomodel voelt. Wil je liever lekker spontaan op locatie gefotografeerd worden, dan kan dat ook!

PROFESSIONELE FOTOSHOOT

Laat je verrassen door de diverse mogelijkheden van een professionele fotoshoot in de moderne fotostudio. Of liever een fotoshoot op locatie? Ook dat kan!

TROUWREPORTAGE

Laat de mooiste dag van je leven vastleggen door het team van Niek Erents Fotografie. Doe online inspiratie op voor je trouwreportage of maak een afspraak en kom langs in de winkel.

PASFOTO'S

In de winkel kun je zonder afspraak professionele pasfoto’s laten maken. De pasfoto’s voldoen wereldwijd aan de eisen voor officiële documenten. De kosten voor het maken van pasfoto’s zijn € 12,50

Maak kennis met het team

Het team van Niek Erents Fotografie bestaat uit twee professionele fotografen, beeldbewerkers en videobewerkers.

Niek Erents (fotograaf, concept & beeldbewerking)

Riette Erents (beeldbewerking, advies, verkoop)

Lisa Smit (fotograaf, videograaf concept en beeldbewerking)

Roos Schottert (vormgeving en social media)

Lisanne Kamphuis (styling en concept)

Kom langs in onze winkel voor het maken van een afspraak. De koffie staat voor je klaar.

Wij gebruiken cookies voor bezoek statistieken (IP nummer is het enige wat we registreren), bekijk onze cookies policy
Ja, is goed