Grafische stagiaire met organisatietalent gezocht

Zoek je een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid? Houd je van een feestje, maar vind je het nog leuker om een gaaf eindproduct te maken? Dan ben je bij Niek Erents Fotografie aan het juiste adres.

Voor de periode van september tot februari zoeken wij een grafische stagiaire die een prachtig magazine mag vormgeven en de uitreiking mag regelen. Een gave stageplek, waar er ruimte is om je ei kwijt te kunnen, maar waarbij je ook strikt een planning moet volgen om succesvol een mooi eindproduct af te leveren. Je werkt in een inspirerende omgeving met fotografen, videografen en andere creatievelingen. Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren en vormgeven van een glossy magazine wat in februari officieel wordt uitgereikt. Daarnaast heb je gevoel voor taal en stuur je de fotograaf op pad.

Functie-eisen:

  • Kennis en kunde van InDesign. Er ligt een stramien voor het tijdschrift, maar je moet goed overweg kunnen met InDesign;
  • Het is een voordeel als je kunt werken met Illustrator en Photoshop;
  • Gevoel voor taal. Kunnen spelen met taal om het magazine nog interessanter te maken. Inhoud wordt geco√∂rdineerd, maar tijdens de opmaak moet je kunnen spelen met koppen en tussenkoppen;
  • Redelijk organisatietalent en een flexibele babbel hebben;
  • Spontane meid/jongen die van aanpakken weet!
  • Je zit intern bij het team van Niek Erents Fotografie en stuurt de fotografie aan.

Kun je je vinden in deze omschrijving of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Niek Erents via info@niekerents.nl of Marije Smelt via 0612801146. We zijn ook erg nieuwsgierg naar jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies voor bezoek statistieken (IP nummer is het enige wat we registreren), bekijk onze cookies policy
Ja, is goed